NFT

De nieuwe streamingspeler van Sony

Als je op zoek bent naar een streamingspeler met unieke eigenschappen, dan is de Sony SMP 200 een van de beste opties die je hebt. Het wordt door veel consumenten hoog gewaardeerd als een van de beste streaming-spelers in zijn klasse. Dit nieuwe model is een upgrade van het vorige Sony smp 100-model. De nieuwe streaming mediaspeler maakt het gemakkelijk om het beste op het gebied van entertainment te streamen. Gebruikers zullen nieuwe en opwindende functies opmerken die zijn ontworpen om hun entertainment ten volle te verbeteren. Hier zijn enkele van de functies en mogelijkheden waarvan u zeker zult genieten van de nieuwe streaming-speler.

Streaming mediakanalen

Dit is echt een opmerkelijke eenheid als het gaat om het leveren van films, tv-shows, een verscheidenheid aan video’s en muziek. Als het op entertainment aankomt, geeft deze krachtige speler je toegang tot streaming mediakanalen van enkele van de grootste namen in entertainment, waaronder Netflix, Amazon Instant Video, Hulu Plus, Pandora, YouTube, Crackel, Video Unlimited en vele anderen. Sony mediaspeler biedt u het meest exclusieve entertainment voor uw plezier.

geschikt voor 3D

Als u van 3D-technologie houdt, zult u zeker genieten van de 3D-functie die bij Sony’s mediaspeler wordt geleverd. Om van 3D-mogelijkheden te genieten, hebt u een 3D HDTV nodig om toegang te krijgen tot 3D-films, 3D-games en 3D-tv-content. Met een robuuste reeks HD- en 3D-onlinekanalen, plus Sony’s 3D-ervaring, is de streamingspeler van Sony een favoriet bij de consument.

DLNA-mogelijkheden

De Sony SMP-N200 is absoluut een van de beste opties als het gaat om het kiezen van een streaming mediaspeler. Met zijn DLNA-mogelijkheden kan de Viaplay streamingspeler uitstekend uw films, foto’s, muziek en andere mediabestanden van elk ander apparaat rechtstreeks naar uw tv streamen.

Een algemene evaluatie

Veel mensen houden van wat de Sony SMP-N 200 kan doen, omdat het een verscheidenheid aan functies heeft die verschillen van andere streaming mediaspelers. De streamingspeler van Sony is absoluut een van de meest geavanceerde mediaspelers die er zijn. Gezien de prijs is de Sony SMP200 een robuust toestel dat het beste entertainment biedt.

Tot slot, veel gebruikers hebben Sony’s mediaspeler veel positieve recensies gegeven voor het bieden van het beste in mediastreaming. Met Sony’s streaming player heb je alle actie op je HDTV of 3D HDTV. De Sony SMP-N200 is echt een krachtige upgrade van zijn voorganger en zal je al het entertainment blijven bieden dat je aankan.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *