Blog

De voordelen van gekoelde rekken

Als u een winkel heeft, kan het toevoegen van gekoelde rekken aan uw winkelrekken veel voordelen opleveren voor uw winkel door de diversiteit van uw producten te vergroten en de verkoop te verbeteren. Steeds meer consumenten kiezen ervoor om verse producten te kopen bij een bezoek aan winkels, dus het is logisch dat winkelstellingen van verbruiksartikelen gekoelde rekken in hun winkelinrichting opnemen.

Als u een koel- of vrieskast in uw winkel heeft, vergroot u de verscheidenheid aan producten die u aan klanten kunt bieden, waaronder:

Zuivelproducten – melk, yoghurt en kaas.

Gekoelde dranken – sap, frisdrank en alcoholische dranken.

Verse producten – fruit en groenten.

Snacks en fastfood – sandwiches, wraps, gebak, sushi, enz.

Vleesproducten – vleeswaren, gekookt vlees, vers vlees, enz.

Diepvriesproducten – kant-en-klaarmaaltijden, diepvriesproducten en ijsjes, enz.

Uit onderzoek is gebleken dat de aanwezigheid van verse producten in een winkel een positieve bijdrage levert aan de sfeer in de winkel en klanten stimuleert om een aankoop te doen. Misschien wilt u uw gekoelde producten aanvullen met andere verse producten zoals gebakken producten of een warme drankenautomaat.

Ook de positionering van uw koelrekken speelt een belangrijke rol bij het verhogen van de omzet. De beste plek om een koel- of vriesunit te plaatsen is aan de achterkant van uw winkel. Op deze manier zullen klanten die op zoek zijn naar verse producten uw winkel binnenkomen, langs de meeste van uw andere rekken en producten moeten om bij de koelmachine te komen. Verhoogde blootstelling aan extra goederen betekent dat er een grotere kans is op spontane impulsaankopen, waardoor de verkoop aanzienlijk stijgt voor elke klant die uw winkel binnenkomt.

In eerste instantie lijkt het vooruitzicht om een gekoelde unit aan uw winkel toe te voegen misschien een dure optie, maar het voordeel van gekoelde rekken is dat de producten die ze op voorraad hebben zo goed worden verkocht dat u uw initiële uitgave in een mum van tijd zou moeten kunnen terugverdienen. Kiest u voor een milieuvriendelijke machine, dan verlaagt u ook de meerprijs voor elektriciteit. Door te kopen bij een gerenommeerde leverancier van winkelrekken, en te kiezen voor een koelrek met garantie of waarborg, beschermt u zich ook tegen pech- of reparatiekosten.

Voordat u een koelmeubel kiest, is het belangrijk om zorgvuldige plannen te maken met betrekking tot de plaatsing van uw nieuwe rekken. De beste manier om dit te doen, is door een plattegrond mee te brengen naar uw lokale winkelinrichtingsleverancier en hen te vragen u te helpen bij het bepalen van de beste configuratie op basis van uw ruimte en de afmetingen van uw koelmeubel.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *