Hoe slaappillen veilig te kopen – Onderzoek de bijwerkingen

 

Om je lichaam en je hersenen volledig op te laden, klaar voor het werk van de volgende dag, moet je voldoende slapen. Slaap, of het gebrek eraan, heeft een aanzienlijke invloed op uw algehele gezondheid en welzijn. Toch onthouden veel mensen zichzelf tegenwoordig van slaap of ervaren ze een vorm van slaapstoornis zoals slapeloosheid. Als u aan slapeloosheid lijdt, weet u waarschijnlijk al in welke mate u lijdt aan slaapgebrek. Veel mensen blijven zoeken naar oplossingen voor hun slapeloosheid, maar stoppen met zoeken wanneer ze Ambien vinden en kopen.

In de Verenigde Staten kopen meer dan 20 miljoen mensen Ambien omdat het een medicijn is dat gewoonlijk door artsen wordt voorgeschreven om slapelozen te helpen voldoende slaap te krijgen. Het wordt vooral gebruikt als slaapmiddel op recept voor korte termijn, wat betekent dat u Ambien alleen kunt kopen op voorschrift van uw arts. Geproduceerd en vervaardigd door Sanofi-Aventis, is Ambien al bijna 20 jaar op de markt en is het favoriete slaapmiddel op recept van velen die lijden aan slapeloosheid en slaapgebrek. De generieke naam van Ambien is zolpidemtartraat.

Voordat u probeert Ambien te gebruiken, moet u eerst proberen te begrijpen hoe u het op de juiste manier gebruikt en wat de bijwerkingen zijn. Gebruik Ambien nooit zonder doktersvoorschrift. Houd er ook rekening mee dat Ambien alleen mag worden gebruikt voor de kortdurende behandeling van uw slapeloosheid of slaapprobleem. De behandeling duurt meestal ongeveer een halve maand tot anderhalve maand. Het gebruik van Ambien voor langdurige behandeling kan rampzalige gevolgen hebben voor uw lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Net als elk ander medicijn Slaap medicijnen kopen  kan Ambien bijwerkingen veroorzaken bij de gebruiker. In een klinisch onderzoek onder Amerikaanse patiënten zijn slaperigheid, duizeligheid, hoofdpijn, misselijkheid en braken de meest voorkomende bijwerkingen van Ambien. In andere klinische onderzoeken bleek Ambien, naast de reeds genoemde, gedrogeerde gevoelens, duizeligheid, geheugenverlies, diarree en vallen te veroorzaken. Een klinische studie ontdekte ook dat Ambien verschillende bijwerkingen veroorzaakt bij degenen die werden behandeld met selectieve serotonineheropnameremmers (SSRI’s). De genoemde studie vond associaties tussen zolpidemtartraat en een verminderd concentratievermogen, aanhoudende of verergerende depressie en manische reactie. Zorg ervoor dat u begrijpt met welke bijwerkingen u mogelijk te maken krijgt voordat u het geneesmiddel gaat kopen.

Ambien is een kalmerend-hypnoticum. Dit is een ander belangrijk feit dat u moet weten voordat u Ambien gebruikt. Sommige mensen hebben incidenten met slaaprijden gemeld. Vergeleken met slaapwandelen is slaaprijden oneindig veel gevaarlijker. In de rapporten staat dat sommige mensen die Ambien hadden ingenomen uit bed glipten en doorgingen met autorijden, zelfs als ze niet helemaal wakker waren. Mensen die dergelijke afleveringen hebben meegemaakt, konden zich niet herinneren wakker te zijn geworden of auto te hebben bestuurd. Ander Ambien-gerelateerd gedrag vergelijkbaar met slaaprijden, zijn onder meer koken, eten, telefoneren en seks hebben – allemaal gedaan terwijl de persoon niet helemaal wakker is na het innemen van Ambien. Er wordt gezegd dat dergelijk gedrag waarschijnlijker is als men Ambien gebruikt met bepaalde depressiva van het centrale zenuwstelsel of alcohol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *