Blog

Hoe u een goede luchthaventaxiservice kiest

 

Met drie hoofdtypen luchtvaartmaatschappijen: charter, no-nonsense en full-service, is de luchthaven populair bij zowel vakantiegangers als zakenreizigers.

Er zijn een aantal taxidiensten beschikbaar om aan de behoeften van passagiers te voldoen. De prijzen lopen echter sterk uiteen. Een standaard taxi naar Central kost u tussen de 50 en 100. Taxi’s met vergunning zijn meestal vrijgesteld van congestieheffingen, maar het is een goed idee om contact op te nemen met het bedrijf voordat u een dergelijke taxi neemt. Een taxi doet er ongeveer een uur over naar het centrum van Londen, maar veel hangt af van de algehele verkeersomstandigheden en het tijdstip van de dag. Alle taxi’s die vanaf de luchthaven rijden, hebben een meter. Desalniettemin, vooral op dagen met veel verkeer, vraag taxibedrijven naar prijsoffertes om onverwachte situaties te voorkomen.

Taxi’s kunnen online of telefonisch worden gereserveerd. In beide gevallen wordt u gevraagd uw vluchtgegevens vrij te geven, zodat de chauffeur de status van uw vlucht kan controleren voordat hij vertrekt om u op te halen. Voor een luxe beleving kunt u kiezen voor een voertuig met chauffeur in plaats van een standaard Taxi Service Amsterdam. Naast airconditioning en een exotische inrichting, zijn luxe taxi’s meestal uitgerust met voorzieningen zoals Wi-Fi, gameconsoles, kranten en versnaperingen. Luchthaven heeft een aantal taxibedrijven die hun taxidiensten aanpassen aan uw wensen. In vergelijking met standaard taxi’s zijn deze op maat gemaakte luxe taxi’s duur.

De parkeertarieven op de luchthaven zijn vrij hoog en taxibedrijven brengen extra kosten in rekening als de chauffeur om wat voor reden dan ook op je moet wachten op de parkeerplaats. Een betere optie is om mobiele telefoonnummers uit te wisselen en de chauffeur te vragen buiten te wachten. Als u een hoog beveiligingsniveau heeft, is deze optie niet beschikbaar en moet u extra betalen.

Alle taxi’s op de luchthaven hebben een vergunning en zijn volledig verzekerd. U moet een werkend Global Positioning System (GPS)-apparaat hebben. Op verzoek bieden wij ook kinderzitjes of draaizitjes zonder meerprijs. Er zijn meer dan 600 taxibedrijven op de luchthaven. Om klanten te verleiden, bieden serviceproviders vaak spannende kortingen en lidmaatschapspakketten aan. Als u vaak reist, zullen deze suggesties u zeker helpen om veel geld te besparen.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *