Blog

Iets nieuws nodig voor uw receptie? Huur een bruiloftgoochelaar in

Veel stellen zijn tegenwoordig op zoek naar een alternatief voor het gebruikelijke entertainment dat op recepties wordt aangeboden. Live bands zijn geweldig, en een echt goede band kan de dingen urenlang luid en levendig houden voor je gast. Maar wat dacht je van iets extra’s voor degenen die niet dansen of voor mensen die echt een kick zouden krijgen van iets meer interactiefs? Welnu, een groeiend aantal bruiden en bruidegoms. Hebben ervoor gekozen om hun gasten iets nieuws en echt anders aan te bieden dan het gebruikelijke receptietarief. Dus, wat is precies een Londense bruiloftgoochelaar?

Wedding Magicians zijn goochelaarsspecialisten die van tafel naar tafel gaan om gasten te ontvangen op huwelijksrecepties. Ze worden ook wel close-upgoochelaars genoemd omdat ze hun trucs recht voor hun publiek kunnen uitvoeren, wat een gevoel van ontzag en verbazing creëert.

Deze close-up goochelaar beginnen gemeengoed te worden op het huwelijksreceptiecircuit in Londen, maar ze staan ​​ook bekend om hun optreden op andere momenten tijdens de bruiloft, zoals tijdens de fotoshoots of zelfs als een speciale traktatie voor het huwelijksfeest in een repetitiediner of een pre-weddingsontbijt.

Een bruiloftgoochelaar is het perfecte type alternatief receptie-entertainment, vooral omdat het alle leeftijden aanspreekt. Zowel kinderen als grootouders kunnen gemakkelijk betrokken raken bij een echt goede goochelshow. Het is ook ideaal omdat het flexibel genoeg is om vanaf een podium te worden uitgevoerd of één voor één rechtstreeks naar de gastentafels te worden gebracht.

Naast bruiloften treden close-upgoochelaars ook op op tal van andere locaties waarvoor dit soort entertainment de juiste keuze is. Veel van de beste close-upgoochelaars hebben ook opgetreden op bedrijfsevenementen, diners, tentoonstellingen en resorthotels.

De prijzen voor een bruiloft goochelaar variëren tussen artiesten en zijn grotendeels afhankelijk van de specifieke details van het daadwerkelijke evenement. Natuurlijk zullen het ervaringsniveau van de artiest en de zaken van zijn schema ook een grote factor zijn bij het bepalen van de kosten.

Sommige factoren die van invloed zijn op de prijs zijn het ervaringsniveau van de goochelaar, locatie, reiskosten, indien aanwezig en hoe lang de voorstelling naar verwachting zal duren. Omdat dit type show zo populair is geworden, is het ook het beste om de artiest zo lang mogelijk van tevoren te boeken.

Hoe kies je een goochelaar? Welnu, zoals bij elke aankoop, moet u wat tijd besteden aan onderzoek en winkelen voordat u iets koopt. Maak een afspraak met een paar goochelaars en u krijgt gegarandeerd een buikgevoel welke het beste bij uw evenement past.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *