Blog

Je hebt software voor kunstmatige intelligentie nodig om creatieve verhalen te schrijven

Veel AI- of kunstmatige-intelligentiesoftwareprogrammeurs, computerwetenschappers en gerespecteerde futuristen geloven dat we aan het begin staan van een heel nieuw tijdperk in informatietechnologie. Dit tijdperk overtreft alle meest optimistische voorspellingen over toekomstige computertechnologie door de knappe koppen uit het verleden. Er wordt aangenomen dat kunstmatige intelligentie binnenkort de menselijke intelligentie zo zal overtreffen dat zelfs prominente creatieve genieën er geen kaars aan zullen kunnen houden. Is dit waar, kan dit echt gebeuren? Dus hoe snel praten we?

Nou, computers hebben de beste schakers ter wereld al verslagen, en ai schrijft teksten besluitvormingssoftware lijkt beter te zijn, en in de meeste gevallen is het gewoon veel sneller denken dan beslissingen nemen met een hoger percentage betere resultaten . Veel religieuze types hebben gezegd dat God de mens heeft geschapen en daarom is de mens uniek en anders en veel beter dan alle andere bekende soorten, maar binnenkort zal de mens machines maken die beter zijn dan hij.

Natuurlijk zijn er dingen waar mensen goed in zijn en er zijn dingen die computers niet gemakkelijk kunnen, maar dit is slechts een tijdelijke situatie. Veel tegenstanders van kunstmatige intelligentie zeggen dat mensen erg creatief zijn en dat computers nooit zo creatief kunnen zijn. Nou, dit is gewoon niet het geval. Ik voorspel zelfs dat AI-software in de nabije toekomst in staat zal zijn om creatieve verhalen te schrijven die veel verder gaan dan die van mensen.

In blind onderzoek zullen mensen binnenkort verhalen die door AI zijn gemaakt, verkiezen boven verhalen die door echte mensen zijn geschreven. Verdeeld over deze stelling. Sommige mensen zeggen dat dat onmogelijk is, en de rest van de sceptici zeggen dat als kunstmatig intelligente computers betere creatieve schrijvers of verhalenvertellers zijn, dat komt omdat zeer creatieve mensen ze in de eerste plaats hebben gebouwd.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *