Blog

Natuurlijke geneeskunde voor angst

 

Angst is een toestand die wordt beheerst door angst en bezorgdheid. Het is de normale reactie van lichaam en geest op een stressvolle situatie. Een persoon wordt angstig in bepaalde situaties, zoals een huiswerkopdracht, niet op tijd komen voor een afspraak of niet voorbereid zijn op een interview of examen. Angst kan een serieus probleem worden wanneer de mentale toestand van de persoon niet verbetert en de angst lange tijd aanhoudt. Er zijn verschillende manieren waarop angststoornissen kunnen worden behandeld, van counseling tot natuurlijke medicijnen tegen angst.

Hier zijn enkele van de meest effectieve en meest gebruikte natuurlijke medicijnen tegen angst:

Kava Kava

Het wordt gebruikt voor het bevorderen van slaap en het verminderen van angstniveaus bij een persoon. De aanbevolen dosering is driemaal daags 250 mg kavalacton (de werkzame stof) na de maaltijd. Dit natuurlijke medicijn bromazepam 6 mg kopen zonder voorschrift mag echter niet gedurende een zeer lange periode worden ingenomen.

Valeriaan

Valeriaan-extract wordt over de hele wereld gebruikt voor de behandeling van slapeloosheid en angst. Het werkt als een pijnstiller en een kalmerend middel. Indien ingenomen voor het slapen gaan, helpen valeriaanwortels bij het voorkomen van paniekaanvallen tijdens de nacht. Het is salie wanneer het voor korte perioden wordt ingenomen. Een dosis van 150 mg moet driemaal daags worden ingenomen om van angst af te komen. Als je het in de vorm van een kruid neemt, kook dan een theelepel valeriaanwortel in een halve liter kokend water gedurende ongeveer 10 minuten. Zeef en voeg wat honing toe om de gewenste smaak te krijgen. Drink een kopje van deze oplossing voordat u naar bed gaat. Degenen die aan ernstige angst lijden, kunnen een druppel valeriaanolie aan hun badwater toevoegen.

Andere natuurlijke medicijnen tegen angst

Bernagiesap: Het oefent een stimulerend effect uit op ons klierstelsel. Het zuivert het bloed en werkt als een algemeen tonicum. Neem ongeveer 1 eetlepel van dit sap met warm water gedurende ongeveer 2 weken.

Ashwaganda: Het is een van de belangrijkste versterkende tonics die in de Ayurvedische geneeskunde worden gebruikt. Inname van ½ theelepel of 1 capsule van de tinctuur, twee keer per dag, is geweldig voor het behandelen van angstsymptomen.

Bugleweed: het kalmeert de zenuwen en brengt onmiddellijke verlichting van angst. Kook 1 theelepel van dit kruid in water en voeg limoen toe voor het drinken.

Californische papaver: het werkt als een kalmerend middel op basis van kruiden

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *